Termeni şi Condiţii

Mai jos sunt prezentate regulile, modul şi condiţiile de cumpărare-vânzare prin intermediul Rockfabric.ro – magazin online.  În cazul în care nu eşti de acord cu aceşti termeni şi condiţii, îţi multumim pentru accesare.

CITEŞTE!

Aceste condiţii reprezintă un contract de cumpărare-vânzare între Rockfabric.ro şi Client.

Introducere

Rockfabric.ro este un website de comerţ electronic. Cumpărăturile de pe acest website presupun aceptarea termenilor şi condiţiilor stipulate în continuare. Rockfabric.ro are dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără notificare.

Politica de confidenţialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul online, Rockfabric.ro se obligă să administreze în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor cu caracter personal este doar de a opera şi livra comenzile efectuate de dumneavoastră.

Pentru mai multe informaţii ne puteţi contacta la adresa rockfabric.ro@gmail.com  .

Achiziţie & Livrare

Comanda online nu te obligă la crearea unui cont pe www.rockfabric.ro. Această operatiune este utilă atunci când la o a doua vizită nu vrei să mai baţi iar în tastatura nume, adresă, e-mail, etc. Achiziţia online a unuia sau a mai multor produse Rockfabric se face prin apăsarea butonului „Pune în coş” de sub imaginea produsului dorit.  În formularul de comandă se regăsesc caracteristicile produsului solicitat, avand posibilitatea de a modifica oricând numarul de bucăţi, mărimea sau culoarea acestora. Prin apăsarea butonului „Finalizare comandă”, coşul de cumpărături se închide. Câmpurile marcate cu steluţa în formularul de comandă sunt obligatorii

Livrarea se face între 0 si 4 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii, la adresa menţionată de client în formularul de comandă. Termenul de livrare poate varia în limita stocului disponibil. În fiecare caz, clientul va fi înştiintat despre acest termen.

Returnare

Rockfabric.ro vrea ca fiecare client să fie pe deplin mulţumit de produsele cumpărate din magazinul online. Dacă ai tu nişte păsărele care se înţeleg cu ale noastre şi nu eşti pe deplin satisfăcut de articolele achiziţionate, le poţi returna iar noi îţi vom înapoia contravaloarea comenzii, conform Ordonantei Guvernului nr.130/2000, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor – transportul. Cea mai importantă condiţie de returnare este ca produsul să fie în aceeasi stare în care a fost livrat.

Comenzi

Numărul maxim de produse dintr-o comandă este nelimitat. Fiecare comandă înregistrată va fi confirmată telefonic sau electronic de către personalul Rockfabric.

Plata

Modalitatea de plată este  prin ramburs.

Plata ramburs presupune ca, după plasarea unei comenzi pe Rockfabric.ro, coletul este pregătit si expediat la adresa specificată în comanda dumneavoastră. Plata se va face la primirea coletului de la serviciul de curierat rapid sau la înmânarea acestuia de către curierul Rockfabric.

Pretul afişat în dreptul fiecărui produs nu include taxele de transport, acestea variind în funcţie de modul de livrare.

Vizualizare Comenzi

La fiecare pas al completării formularului de comandă, clientul are posibilitatea de a modifica orice informaţie/opţiune introdusă anterior, accesând coşul de cumpărături. În acelaşi timp, clientul poate adăuga sau scoate produse din coşul de cumpărături. După finalizarea comenzii, clientul va primi un număr de înregistrare şi un e-mail cu confirmarea comenzii.

Rockfabric.ro permite accesul fiecărui cumpărător la istoricul comenzilor proprii, (după autentificare) spre vizualizare sau listare, acestea fiind păstrate pe server timp de doi ani.

Actualizare informaţii cont personal

Utilizatorii se pot înregistra gratuit prin crearea unui cont personal, în vederea primirii newsletter-ului www.rockfabric.ro cu informaţii despre noile produse sau campaniile promoţionale. Gestionarea acestui cont se face doar de către utilizator, el putând actualiza în orice moment informaţiile personale. De asemenea, puteţi în orice moment să solicitaţi ştergerea datelor dvs. cu caracter personal din baza noastră de date.

Dispute si conflicte

Nu suntem răspunzători de prejudicii (directe, indirecte sau accidentale) ce pot rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site şi nici pentru orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la pierderi.

Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă a oricărui conflict survenit între părti. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din domeniu .

Prevederi legale

Magazinul functionează cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de Statul Român, conform Legii 449/2003(M), O.G 21/92 (republicată).

 

Regulamentele promoţiilor şi concursurilor pe care rockfabricanţii le organizează sunt aduse la cunostinţa eventualilor participanţi prin intermediul www.rockfabric.ro  şi a newsletter-ului.