Produse Rockfabric

Descriere

Sublimarea – este procesul prin care un element trece de la starea solidă la starea gazoasă. Sublimarea permite pigmentului de culoare să treacă de pe coala pe care este imprimat pe suportul final (tricou, cană, puzzle, etc). Sublimarea funcționează doar pentru personalizări pe culoarea alb. Sublimarea se face în condiții optime pe textile sintetice sau care au în componență material sintetic. De asemenea se poate realiza pe alte suporturi ca ceramică, lemn, metal, sticlă, care au fost tratate în prealabil pentru sublimare.

Termotransferul – este procedeul de personalizare realizat prin aplicarea la cald, cu presa termică sau fierul de călcat, a unei folii speciale de termotransfer decupată în prealabil cu un cutter-plotter. Dacă se respectă instrucțiunile de folosire, o imprimare prin termotransfer rezistă foarte bine în timp.

Serigrafia – este un procedeu de imprimare a unor modele grafice: semne, imagini, pe o suprafață plană ce constă în trecerea cernelurilor special preparate printr-o țesătură numită sită serigrafică (ecran serigrafic) tratată astfel încât să permită depunerea, într-o formă determinată, a unui strat de cerneală pe suportul așezat sub sită. Ea se poate face pe materiale textile (tricouri, geci, șepci etc.) sau pe materiale solide (autocolant, agende, calendare, cărţi de vizită etc).

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Produse Rockfabric”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *