Calitate şi întreţinere

Tricourile şi hanoracele pe care le folosim să rockfabricăm sunt din bumbac 100%. Gramajul produselor este cuprins între 165 și 220 gr/mp.

Imprimarea pe tricouri, şepci sau căni are loc utilizând tehnologia de sublimare şi termotransfer. În funcţie de complexitatea design-ului, folosim tipul de imprimeu adecvat, de la imprimeurile clasice la cele cu un aspect catifelat sau 3D. Pentru comenzi mai mari de 33 de bucăti se poate folosi, la cerere, serigrafia sau printul digital.

La Rockfabric lucrăm doar cu cele mai bune mărci de tricouri: Sol’s, Anvil, Fruit of the Loom, TEX şi B&C, cunoscute şi apreciate pe plan international pentu calitatea ţesăturii şi a cusăturii acestora. Deşi vedem lumea în culori, ne place negru.

Acestea se pot spăla atât la mână cât şi la maşină. Pentru a asigura o mai bună rezistenţă în timp a imprimeului, acestea se spală întoarse pe dos, în apă caldă (maxim 30-40 grade), fără înălbitor. La călcat, se foloseste o temperatură medie, protejând imprimeul prin acoperirea acestuia sau prin călcarea pe dos a tricoului. Nu se recomandă uscarea la maşină.

Aceste informaţii se regăsesc şi pe eticheta ataşată tricourilor.

Cănile sunt din ceramică, cu un volum de 325 ml.. Acceptă lichide începând de la lapte şi bere până la vodka şi miere. Suprafața imprimabilă este de de 23cm x 9,5cm. Imprimeul este rezistent la „intemperii”, cănile se pot spăla atât la maşina de spălat vase cât şi la mână.

Foliile adezive pe care le folosim pentru autocolante şi stickere sunt marca Orafol (Oracal). Se pot folosi atât la interior cât şi la exterior, având o rezistenţă mare la apă şi lumina soarelui.